Klik op de banner om naar de homepage van Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht te gaan

OfficiŽle heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED) rŲntgenfoto's bij de hond

We hebben vanaf begin 2012 besloten om geen officiele heup en elleboog rontgenfoto's meer te maken. Echter we willen wel de informatie geven waar u deze foto's kunt laten maken in de buurt van Utrecht.

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
Bij de SDU kunt u officiele rontgenfoto's laten maken, zij zijn gespecialiseerde dierenartsen die zich toegelegd hebben op de orthopedie en alles wat daar mee te maken heeft.
Klik hier voor de website van de SDU

Het rontgenapparaat van Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Heup rontgenfoto gemaakt door Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Heup rontgenfoto gemaakt door Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht

Het is verplicht om bij bepaalde hondenrassen officiŽle rŲntgenfoto's te maken van de heupen en de ellebogen. Deze foto's worden door de dierenarts gemaakt en daarna ingestuurd naar de raad van beheer waar ze beoordeeld worden.


Elleboog rontgenfoto's gemaakt door Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Elleboog rontgenfoto's gemaakt door Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht

officiŽle rontgenfoto's door dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht officiŽle rŲntgenfoto's bij de hond

De Raad van Beheer heeft zeer goed beschreven hoe het maken van officiŽle heupdysplasie (HD) en de beoordeling ervan in zijn werk gaat.

lees verder .....

De Raad van Beheer heeft zeer goed beschreven hoe het maken van officiŽle elleboogdysplasie (ED) en de beoordeling ervan in zijn werk gaat.

lees verder .....

Indien er toch artrose aanwezig is.

JD voer van Hill's bij dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht Een nieuw voer voor honden met artrose

Voor honden met gewrichtsslijtage is er een speciaal voer die er voor kan zorgen dat de hond minder of geen pijnstiller meer nodig heeft.

lees verder .....


We zijn ons ervan bewust dat we met frames werken en dat u mogelijk op een aparte website pagina terecht bent gekomen, maar u kunt zo weer naar ons terug, klik gewoon op 1 van de afbeeldingen hieronder ....

Klik hier naar onze homepage te gaan Klik hier om naar onze tandheelkundige site www.dierengebit.nl te gaan

Klik hier om naar onze mobiele of light website te gaan, ideaal om even snel openingstijden en spreekuurtijden te vinden Klik hier naar onze youtube pagina te gaan