Klik op de banner om naar de homepage van Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht te gaan

Een vlooienmiddel met selamectine pakt van alle vlooienmiddelen de meeste stadia van de vlo aan.

Een breed werkend vlooienmiddel

Een vlooienmiddel met de werkzame stof selamectine pakt, in tegenstelling tot andere middelen (zie tabel hieronder), bijna alle stadia van de vlooiencyclus aan. Het doodt de volwassen vlo, de larven en de eieren op uw huisdier en in de omgeving.

Een vlooienmiddel met selamectine pakt in tegenstelling tot andere vlooienmiddelen bijna alle stadia van de vlo aan.

Een vlooienmiddel met selamectine is veilig voor pup en kitten

Een veilig vlooienmiddel

De werkzame stof selamectine is een dermate veilig vlooienmiddel dat zonder problemen bij jonge dieren zoals kittens en pups gebruikt kan worden.

Selamectine mag gebruikt worden bij kittens en pups vanaf 6 weken oud (een middel met imadocloprid vanaf 8 weken en een middel met fipronil > 1 kg (kittens = meestal op 10-11 weken)).

Daan (5,5 jaar), de zoon van dierenarts Evert-Jan de Boer, leest over een vlooienmiddel met Selamectine

Vooral bij jonge dieren en in gezinnen met huisdieren en jonge kinderen werkt het ideaal. Met 1 pipet is uw huisdier beschermd tegen vlooien en is hij of zij gelijk ontwormd tegen spoelwormen.

Een vlooienmiddel met selamectine wordt door middel van een pipet aangebracht op de huid

Het mag tevens gebruikt worden bij drachtige en zogende poezen en teven.

Uw dier mag na het opbrengen van de pipet weer snel geaaid en geknuffeld worden. De pipet wordt op de huid aangebracht en het vlooienmiddel verspreidt zich snel over de huid. Het geeft geen vette plek in de nek en is niet giftig als het opgelikt wordt na toediening.

Een bijkomend voordeel is, dat het ook werkzaam is tegen diverse mijtensoorten waaronder oormijt. Ook werkt het tegen diverse wormen, waaronder spoelwormen en hartwormen.

Een vlooienmiddel met selamectine is er in diverse doseringen voor de kat en de hond

Ons advies als dierenarts
Gebruik een vlooienmiddel met als werkzame stof selamectine.

Wij adviseren voor de bestrijding van vlooien een vlooienmiddel met als werkzame stof Selamectine. Het is een breed werkend en veilig vlooienmiddel. Vanwege de uitgebreide omgevingswerking is het ook bij uitstek geschikt (en zelfs geregistreerd!) voor dieren met een vlooienallergie.


Als zomeractie bieden we 4 stronghold pipetten voor de prijs van 3 aan

Meer informatie door bijsluiters bij de FIDIN:
Indien u meer informatie wilt over het vlooienmiddel met selamectine of een van de andere genoemde middelen dan kunt u de bijsluiter vinden op website van de FIDIN, de vereniging van Fabrikanten en Importeurs van Diergeneesmiddelen In Nederland, klik hier voor het repertorium van het FIDIN .....


We zijn ons ervan bewust dat we met frames werken en dat u mogelijk op een aparte website pagina terecht bent gekomen, maar u kunt zo weer naar ons terug, klik gewoon op 1 van de afbeeldingen hieronder ....

Klik hier naar onze homepage te gaan Klik hier om naar onze tandheelkundige site www.dierengebit.nl te gaan

Klik hier om naar onze bibliotheek te gaan, ideaal om even snel wat te vinden Klik hier naar onze youtube pagina te gaan

Klik hier om naar onze facebook pagina te gaan